Eenvoudige installatie

Lewiz wordt geïnstalleerd in de elektriciteitskast van de consument en kan gekoppeld worden aan de belangrijkste energieverbruikers in huis: een laadpunt voor de elektrische wagen, een warmtepomp, een thuisbatterij of andere grootverbruikers. Met de huidige elektrificatie van ons huishouden kun je er gif op nemen dat de consument steeds meer oog zal hebben voor een zo optimaal mogelijk verbruik van de elektriciteit thuis. Bij nieuwbouw worden nu reeds twee van elke drie nieuwgebouwde woningen van zonnepanelen voorzien.

Daarom is het belangrijk om de consument zelf de tools in handen te geven om bewust om te gaan met zijn elektriciteit. Jij bent als installateur de onmisbare schakel om Lewiz te koppelen aan de juiste voorzieningen, dus dat hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zodat je met de minste inspanning een zo maximaal mogelijk effect kan bekomen bij jouw klant. De klant kan zelf een handige app downloaden om via zijn smartphone zijn piekvermogen te bepalen en te zien waar zijn verbruik en rendement liggen.

Zo hoef je als vakman niet altijd tussenbeide te komen bij elke aanpassing. Maar je kunt wel vanop afstand monitoren en jouw klant bijstaan indien gewenst. Lewiz maakt het efficiënt omgaan met elektriciteitsverbruik niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijker.

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.