Op jouw maat

Door het slim aansturen van je thuisbatterij, je laadpaal en andere apparaten die gekoppeld zijn aan lewiz, zal lewiz voor jou de meest voordelige stroomvoorziening kiezen. Maar dat betekent niet dat jij de vingers niet aan de knoppen houdt. Jij bepaalt hoeveel energie je maximaal wil gebruiken zodat je voor jezelf een maximaal evenwicht vindt tussen je piekverbruik beperken en toch een optimaal comfort behouden. Lewiz helpt je om je verbruik van de zelf geproduceerde energie zo optimaal mogelijk te sturen. Maar jij bepaalt of je toch meer wenst te verbruiken of niet. Lewiz geeft je controle, overzicht en inzicht, maar jij behoudt je volledige vrijheid.

Bovendien kan je Lewiz koppelen aan quasi alle merken omvormer, laadpaal of slimme meter. Lewiz opereert onafhankelijk van het merk hardware dat je in huis hebt. De software-updates van Lewiz passen zich ook aan aan de lokale regelgeving. Het capaciteitstarief is maar één voorbeeld.

In de toekomst zal de regelgeving rond het elektriciteitsverbruik nog veranderen. Dan zal Lewiz ook hier rekening mee houden om jou steeds het grootst mogelijke voordeel te bieden. Globale spelers houden hier veel minder rekening mee. Lewiz focust zich op de markt waar jij je in beweegt.

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.