Wie is Lewiz?

Lewiz is een product van Xemex en Cast4All, twee spelers in de energiemarkt die reeds verschillende toestellen en oplossingen in de markt gezet hebben. Met Lewiz zijn we dus niet aan ons proefstuk toe.

We hebben in het verleden reeds bewezen dat onze toestellen state-of-the-art zijn en je weet dan ook dat je met betrouwbare partners te maken hebt.

Beide organisaties werkten in het verleden al samen om een oplossing te ontwikkelen voor de monitoring van energie. Middels Xemex hardware en het software platform van Cast4All worden op dit moment ruim 100.000 PV installaties in de Benelux actief gemonitord. Installateurs, eigenaren en beheerders daarvan ontvangen dagelijks de daarbij behorende data en worden gewaarschuwd als de efficientie van energieopwekking gestoord wordt.

Met Lewiz brengen deze partners nu samen een oplossing voor slim energiebeheer op maat van de consument op de markt. Samen met de elektrisch installateur bieden we zo de mogelijkheid aan elke consument om zijn eigen opgewekte elektriciteit op de meest voordelige manier te gebruiken.

Xemex is een innovatief en toonaangevend technologiebedrijf dat zich toelegt op slim gebruik van energie en het bieden van grensverleggende communicatieoplossingen voor het monitoren en managen van energiestromen.

Lewiz is zeer interessant voor iedereen die één of meerdere van volgende voorzieningen in huis heeft: een zonnepaneleninstallatie, een laadpaal voor de elektrische wagen en/of een warmtepomp. In de zeer nabije toekomst worden verschillende van deze voorzieningen onontbeerlijk in het huishouden. Lewiz helpt je bij de installatie van deze toestellen om je budget onder controle te houden en je energieverbruik optimaal te beheren.

Wenst u meer te weten over de energieoplossingen van Xemex of Cast4All?

Bezoek dan onze websites www.xemex.eu of www.cast4all.com, of vul onderstaand contactformulier in.