Wat doet Lewiz?

Lewiz tilt jouw energiemanagement naar een hoger niveau! Met een slim apparaat dat gemakkelijk in jouw meterkast wordt geïnstalleerd en een gebruiksvriendelijke applicatie biedt Lewiz een complete oplossing. Het verbindt en regelt al jouw belangrijke energieproducerende en -verbruikende apparaten, zoals zonnepanelen, batterijen, omvormers en EV-laders. Het resultaat? Uitgebreid inzicht in jouw energieverbruik en -opwekking, recht binnen handbereik.

Dankzij onze geavanceerde algoritmes worden al deze energiestromen moeiteloos beheerd volgens jouw voorkeuren, wat resulteert in een geoptimaliseerde energierekening die voldoet aan de regionale wetgeving. Maar wat als die wetgeving verandert? Geen zorgen! Lewiz kan op afstand softwarematig worden aangepast om snel te reageren op nieuwe vereisten.

Lewiz staat voor vrijheid en keuze. We integreren naadloos met apparaten van verschillende merken en fabrikanten, zodat je maximale flexibiliteit hebt en niet vastzit aan één specifieke leverancier. En zelfs als nieuwe energie-intensieve apparaten hun weg vinden naar jouw huishouden, kunnen deze in principe aan ons systeem worden toegevoegd. Wil je weten welke merken momenteel al geïntegreerd zijn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de meest actuele informatie!

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.