Meerwaarde

Een installatie in zonnepanelen is voor een consument een keuze voor duurzaamheid en kostenefficiëntie. Maar nu de terugdraaiende teller is afgeschaft en het capaciteitstarief zijn intrede doet, moet de consument bewust omgaan met zijn verbruik wil hij nog effectief kosten besparen. Lewiz is daarbij de perfecte assistent, want niemand heeft tijd om op elk moment bij te houden welk apparaat wat aan het verbruiken is, noch hoeveel energie op dat moment opgewekt wordt door de zonnepanelen.

Lewiz koppelt deze gegevens aan elkaar en stuurt het elektriciteitsverbruik van grootverbruikers zoals een laadpaal, thuisbatterij en warmtepomp bij in functie van de door de zonnepanelen opgewekte stroom en het gekozen piekverbruik. Door dit duidelijk te maken aan jouw klanten zorg je ervoor dat zij bekomen wat ze van hun investering verlangen: een lagere energiefactuur en een return on investment. Dat is meerwaarde voor de klant.

Deze service verhoogt jouw toegevoegde waarde als installateur. Waardoor zowel de klantentevredenheid als de mond-tot-mond reclame stijgen. En dat is jouw meerwaarde

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.