Overzichtelijke tool

Welk rendement haal ik uit mijn zonnepanelen? Wanneer kan ik best mijn wagen opladen? Hoe kan ik mijn piekverbruik minimaliseren? Lewiz beantwoordt voor jouw klant de meest uiteenlopende vragen rond zijn energiebeheer en assisteert automatisch bij de optimalisatie ervan. Jij bent als ervaren vakman de rots in de branding om je klant wegwijs te maken en demonstreert hiermee jouw beroepskennis en betrouwbaarheid.

Maar Lewiz geeft jou als installateur ook bijkomende voordelen. Door het overzichtelijke dashboard kun je in één oogopslag monitoren hoe jouw klant zijn energiemanagement nog kan verbeteren, en dit zonder dat je langs hoeft te gaan. Vanop afstand krijg je inzicht in het energiehuishouden van je klanten.

Daarbij krijg je ook zicht op hoe jouw klant misschien nog meer rendement kan halen uit een bijkomende investering in bijvoorbeeld een thuisbatterij. Zo kun je misschien nog bijkomende zaken aanbieden aan je klanten waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden… maar waar ze mits de juiste gegevens en argumentatie zeker open voor staan.

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.