Eenvoudig

De elektrificatie van het huishouden neemt steeds meer toe. We wekken zelf meer en meer energie op door zonnepanelen te installeren. Tegelijk halen we steeds meer apparaten in huis die op elektriciteit werken, denk maar aan warmtepompen, elektrische wagens, kooktoestellen… Zelfs het speelgoed van de kinderen werkt steeds meer op elektronica en moet dus elektrisch gevoed worden.

Wanneer moet je dan wat opladen? Hoe reguleer je best je elektrisch huishouden zonder te veel te verbruiken en toch alles zo goed mogelijk van stroom te voorzien? Lewiz stuurt de opgewekte elektriciteit slim aan en kiest op elk moment automatisch voor de meest voordelige stroomvoorziening. Via de app geeft Lewiz je inzicht in je verbruikspatroon zodat je zelf kunt beslissen hoe je verstandig met je energie kunt omgaan.

Hoeveel energie is opgewekt en niet verbruikt overdag? Misschien is de investering in een thuisbatterij gewettigd om ’s avonds meer te kunnen genieten van deze energie? Je hebt op een zeer eenvoudige manier overzicht over alle zaken en hoeft – eenmaal je je parameters hebt bepaald – zelf niets meer te doen.

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.