Op jouw maat

Door het slim aansturen van je thuisbatterij, je laadpaal en andere apparaten die gekoppeld zijn aan Lewiz, zal Lewiz voor jou de meest voordelige stroomvoorziening kiezen. Maar dat betekent niet dat jij de vingers niet aan de knoppen houdt. Jij bepaalt hoeveel energie je maximaal wil gebruiken zodat je voor jezelf een maximaal evenwicht vindt tussen je piekverbruik beperken en toch een optimaal comfort behouden. Lewiz helpt je om je verbruik van de zelfgeproduceerde energie zo optimaal mogelijk te sturen. Maar jij bepaalt of je toch meer wenst te verbruiken of niet. Lewiz geeft je controle, overzicht en inzicht, maar jij behoudt je volledige vrijheid.

Lewiz biedt unieke interoperabiliteit en onafhankelijkheid. Het systeem kan naadloos integreren met apparaten van verschillende merken en fabrikanten, waardoor je maximale keuzevrijheid hebt en niet vastzit aan één specifieke leverancier. Als er nieuwe grootverbruikers in je huishouden komen, kunnen ze in principe worden toegevoegd aan het Lewiz-systeem. Het is belangrijk om op te merken dat het integreren van nieuwe merken en apparaten wel enige tijd kan vergen, waardoor op dit moment de lijst van compatibele merken nog beperkt is tot enkele grote marktspelers. Wil je meer weten over welke merken momenteel al geïntegreerd zijn? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van de meest recente ontwikkelingen.

Daarnaast zijn zowel de hardware als de software van Lewiz ontworpen met het oog op aanpassingen aan specifieke landen en regio’s. We begrijpen dat verschillende gebieden hun eigen vereisten hebben, daarom zorgen we ervoor dat ons systeem flexibel genoeg is om aan die behoeften te voldoen. Met ons beheerportaal bieden we volledig beheerde connectiviteit en controle- en ondersteuningsfaciliteiten. Op die manier kan je altijd de controle behouden over jouw energiemanagement.

Interesse of vragen over Lewiz?

Wij staan klaar om u te helpen.